top of page

Tagság

Ha a Házban soron következő rendezvényekről hírt szeretnél kapni e-mail formájában akkor írj egy levelet a magyarhaz.stockholm@gmail.com címre és felveszünk az e-postás taglistánkra. Természetesen azt szeretnénk, hogy rendes tagja is légy a Magyar Ház Közösségnek (ha még nem vagy az), ennek feltétele az évi tagdíj befizetése a 640004-8-as postai számlára (plusgiro). Az évi tagdíj egy személyre 150 kr, családnak 250 kr.

Tagjainknak postázzuk a Svédországi Magyarok Országos Szövetsége lapját, a negyedévenként megjelenő Híradót. Éppen ezért fontos, hogy a befizetőlapon pontosan tüntesd fel postacímedet, az e-posta címedet, valamint összes családtagod nevét és születési évét is. Ez utóbbi adatot a svéd állam kéri, amikor az Országos Szövetség támogatási kérelmét bírálja el. Minél több tagunk van, annál nagyobb támogatást kaphatunk!

Our Mission
qr.jpg

Amennyibe QR kóddal fizetsz e-mailban (magyarhaz.stockholm@gmail.com) tüntesd fel hogy tagdíj, küldd el a neved, születési dátumod (pl.: 830501), posta és e-mailcímed. Családként tüntesd fel a családtagok létszámát, a tagok nevét és születési dátumát.

Family on Digital Tablet

Fizetési lehetőség QR kóddal 

bottom of page