top of page
Válótársas – Improvizációs színházi műsor

Olyan előadás formájában beszélünk a párkapcsolati és válási buktatókról, ahol vagy nézők kérdezhetnek vagy éppen közismert színészek improvizálnak előre megadott helyzetekre.

Rengeteget hallani arról, hogy egy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”.

LIA ANDRIS új.jpeg

Ebben persze mi, mediátorok sem tudunk segíteni, abba azonban mindenképpen szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember párkapcsolatának kulisszái mögött.

Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képes beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére.

Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, tragikus és komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út – bármilyen rögös néha - továbbra is a mosoly és a közös nevetés. 

Szórakoztató, mégis elgondolkodtató műsorainkat jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik voltak már magánéleti gödörben vagy előrelátó módon éppen szeretnék elkerülni

psszkis.jpg
Péter Szabó Szilvia
– Akusztik koncert

A NOX együttes énekesnője, Péter Szabó Szilvia immáron 22 éve a magyar könnyűzene meghatározó alakja. Jellegzetes hangzásvilága igazi unikum, zenei karrierje pedig példaértékű. Számtalan rangos díj,elismerés, többszörös arany-, platina- és dupla platinalemez, illetve teltházas koncert kíséri útját mindmáig. 

Legutóbb, Magyarország legrangosabb koncerthelyszínén, a Papp László Budapest Sportarénában adott teltházas koncertet a NOX élén, közel 15.000 embernek.

Ezúttal egy újabb oldalát készül megmutatni, hisz egy különleges zenei hangulatba bújtatott akusztikus produkcióval szeretne felejthetetlen élményt nyújtani a közönség részére…

bottom of page